ALKUUN / SNACKIT

Tartar (L, saat. G) 15 FI
Kotimaista härkää, suolattua keltuaista, savustettuja tomaatteja, pikkelöityä sipulia, sinappikreemiä ja rapeaa leipää.

Etanat (L, saat. G) 14
Etanoita 6kpl, aurajuustokreemiä, hillottua sipulia, yrtti- tai cafe de paris-voita ja paahdettua leipää

Siika (L, saat. G) 14
Pintagrillattua siikaa, kylmäsavustettua mätiä, kermaviiliä, mummonkurkkua ja saaristolaisleipää.

Keltajuuri (Ve, G) 13
Keltajuuritartar, marinoitua omenaa, mantelikreemiä, lehtikaalia, friteerattuja kapriksia ja
siemendukkahia

Paahdettua valkosipulileipää (L, saat. G) 5

Marinoituja oliiveja (Ve, G) 4

Roomasta kotoisin oleva pinsa muistuttaa focaccian ja pizzan risteytystä. 

Tomaattikastiketta, juustoa, ilmakuivattua possua, marinoitua punasipulia, confit valkosipulimajoneesia ja rucolaa (L) 20

Yrttiranskankermaa, juustoa, kylmäsavustettua lohta, käsin kuorittuja katkarapuja ja marinoitua punasipulia (L) 20

Tomaattikastiketta, juustoa, artisokkaa, marinoitua kuningasosterivinokasta ja pestomajoneesia (L, saat. Ve) 20

PÄÄRUOAT

Härän sisäfile (L, G) 150g 36 | 280g 48 FI
Härän sisäfilepihvi, punaviinikastiketta, cafe de paris- voita, valkosipuliperunaa ja varsiparsakaalia

Päivän kala (L, G) 30 FI
Kotimaista kalaa, pastis-rapukastiketta, käsin kuorittuja katkarapuja, perunapyreetä ja kyssäkaalia

Sienikroketti (Ve, G) 26
Kaarnan sienikroketteja, myskikurpitsaa, säilöttyjä sieniä, artisokkahummusta ja
kurpitsansiemenpestoa

Lehtipihvi (L, G, saat. M) 24 FI
Possun lehtipihvi, punaviinikastiketta, yrttivoita, marinoitua punakaalia ja parmesaaniranskalaisia

Maalaissalaatti vaihtuvalla täytteellä (L, G, saat. Ve) 20
Tuoreita salaatteja ja kasviksia sitrusvinaigretilla, kananmunaa, marinoitua punasipulia, paahdettua perunaa ja sinappikreemi

LAPSILLE

Possun lehtipihvi, ranskalaisia, maustevoita ja kurkkutikkuja (L, G) 9

Friteerattua kanaa, ranskalaisia, ketsuppia ja kurkkutikkuja (L, G) 9

Puolikas pinsa, ranskalaisia, ketsuppia ja kurkkutikkuja (L) 9

Vanilja- tai suklaajäätelöä ja kinuski- tai suklaakastiketta (L, G) 5

JÄLKIRUOAT

Suklaakakku (G) 13
Tummasuklaakakkua, maitosuklaa ganachea, ruusulla maustettua vadelmaa
ja passionhedelmää

Crème brûlée (G, saat L.) 10
Crème brûlée, marinoituja marjoja ja paahdettua valkosuklaata

Sitrustartalet 7
Sitrustartalet ja paahdettua marenkia

Varaa pöytä