ALKUUN / SNACKIT
Tartar (L, saat. G) 15 FI
Kotimaista härkää, suolattua keltuaista, savustettuja tomaatteja, pikkelöityä sipulia, sinappikreemiä ja rapeaa leipää.
Etanat (L, saat. G) 14
Etanoita 6kpl, aurajuustokreemiä, hillottua sipulia, yrtti- tai cafe de paris-voita ja paahdettua leipää
Siika (L, saat. G) 14
Pintagrillattua siikaa, kylmäsavustettua mätiä, kermaviiliä, mummonkurkkua ja saaristolaisleipää.
Keltajuuri (Ve, G) 13
Keltajuuritartar, marinoitua omenaa, mantelikreemiä, lehtikaalia, friteerattuja kapriksia ja
siemendukkahia
Paahdettua valkosipulileipää (L, saat. G) 5
Marinoituja oliiveja (Ve, G) 4
Roomasta kotoisin oleva pinsa muistuttaa focaccian ja pizzan risteytystä.
Tomaattikastiketta, juustoa, ilmakuivattua possua, marinoitua punasipulia, confit valkosipulimajoneesia ja rucolaa (L) 20
Yrttiranskankermaa, juustoa, kylmäsavustettua lohta, käsin kuorittuja katkarapuja ja marinoitua punasipulia (L) 20
Tomaattikastiketta, juustoa, artisokkaa, marinoitua kuningasosterivinokasta ja pestomajoneesia (L, saat. Ve) 20
PÄÄRUOAT
Härän sisäfile (L, G) 150g 36 | 280g 48 FI
Härän sisäfilepihvi, punaviinikastiketta, cafe de paris- voita, valkosipuliperunaa ja varsiparsakaalia
Päivän kala (L, G) 30 FI
Kotimaista kalaa, pastis-rapukastiketta, käsin kuorittuja katkarapuja, perunapyreetä ja kyssäkaalia
Sienikroketti (Ve, G) 26
Kaarnan sienikroketteja, myskikurpitsaa, säilöttyjä sieniä, artisokkahummusta ja
kurpitsansiemenpestoa
Lehtipihvi (L, G, saat. M) 24 FI
Possun lehtipihvi, punaviinikastiketta, yrttivoita, marinoitua punakaalia ja parmesaaniranskalaisia
Maalaissalaatti vaihtuvalla täytteellä (L, G, saat. Ve) 20
Tuoreita salaatteja ja kasviksia sitrusvinaigretilla, kananmunaa, marinoitua punasipulia, paahdettua perunaa ja sinappikreemi
LAPSILLE
Possun lehtipihvi, ranskalaisia, maustevoita ja kurkkutikkuja (L, G) 9
Friteerattua kanaa, ranskalaisia, ketsuppia ja kurkkutikkuja (L, G) 9
Puolikas pinsa, ranskalaisia, ketsuppia ja kurkkutikkuja (L) 9
Vanilja- tai suklaajäätelöä ja kinuski- tai suklaakastiketta (L, G) 5
JÄLKIRUOAT
Suklaakakku (G) 13
Tummasuklaakakkua, maitosuklaa ganachea, ruusulla maustettua vadelmaa
ja passionhedelmää
Crème brûlée (G, saat L.) 10
Crème brûlée, marinoituja marjoja ja paahdettua valkosuklaata
Sitrustartalet 7
Sitrustartalet ja paahdettua marenkia