VKO 41
Tomaatti-vuohenjuustokeitto 12,-
Puolikuivattuja kirsikkatomaatteja ja juustoista perunarieskaa (L, K, saat. G)
Pasta “carbonara” 12,-
Ylikypsää savukylkeä, valkosipuli-kermakastiketta ja parmesaania (L, saat. G)
Lindströmin pihvit 12,-
Perunamuusia, etikkapunajuurta ja ruskeaa kastiketta (L)
Pinsa 12,-
Tomaattikastiketta, juustoa, marinoituja rapuja, fenkolia ja yrtticremeä (L)
Kasvis 12,-
Kikhernepyöryköitä, vuohenjuustoa ja lämmintä kvinoa-punajuurisalaattia (L, G, K, saat. Ve)
Lounas sisältää kahvin tai teen ja pienen makean
Olut 0,33 5,- | Viini 12cl 6,- | Kuohuva 10cl 6,
–
Alkuruoka
Päivän alkuruoka
Kala
Kotimaista kalaa, pastis-rapukastiketta, käsin kuorittuja katkarapuja,
perunapyreetä ja kyssäkaalia (L, G)
TAI
Risotto
Kurpitsarisottoa, marinoitua kesäkurpitsaa ja paahdettuja kurpitsansiemeniä (L, G, saat. Ve)
Jälkiruoka
Juustokakkumoussea, marjahilloa ja kanelicrumblea (L, G)
35,-
L=laktoositon, M=maidoton, G=gluteeniton, K=kasvis